Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
Tisztelt Vendégeink!

 

 
 Ha jól érezték magukat nálunk, ha úgy érzik nem vesztegették hiába idejüket, "megértük a pénzünket", tiszteljenek meg pár megemlékező sorral, vagy segítsék további munkánkat építő kritikával.
A köszönő szavakat megbecsüljük, a kritikát megfogadjuk,
de Önöket - Vendégeinket - mindig szeretettel várjuk:
 
 

Judit és Sándor   2008. március

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Szeged - Hmvhely

((Ráczné Magdi (Varga Léna) és Fazeka Etelka, 2015.02.27 18:01)

Bocsi, elírtam a Barátnőm nevét, mert Ő
F A Z E K A S ETELKA

Csongrád megye

(Ráczné Magdi (Varga Léna) és Fekete Etelka, 2015.02.27 12:56)

A "bakancslistánkon" szerepelt Keszthely nevezetességeinek megtekintése, ennek tettünk eleget 2015.02.24-26 -ig. A keszthelyi barátnőnk javaslatára a MONARCHIA fogadó és vendégházban vettük igénybe a "koszt- kvártélyt", mivel a nevezetességek és múzeumok közelében vannak.
A fogadtatás kellemes volt és családias, a helyes emberpár Judit és Sándor jóvoltából! A bőséges finom reggeli, és az esti finom levesek kedvünkre valóak voltak, nem beszélve a finom birspálinkáról, amit mi a mézes- gyömbéres - fahéjas- szegfűszeges pálinkával tudtuk viszonozni.
Mi barátinknak, de mindenkinek , az egy két -napos kirándulóknak, de a több napos üdülőknek, családoknak is csak ajánlani tudjuk barátnőmmel Etelkával.
Köszönjük, és sok sikert és megelégedett vendéget kívánunk!
...és íme egy búcsú fotó, melyet Sándor kattintott el kérésünkre...
http://kepkezelo.com/images/oqu25aj8wkco0w9rayu.jpg

Re: Csongrád megye

(Monarchia Vendégház Keszthely, 2015.02.27 13:41)

Kedves egészségükre, visszavárjuk Önöket:Judit és Sándor

1134 Budapest

(Bálint Gábor, és Márti, 2014.04.22 14:44)

Egy felejthetetlen húsvét hétvégét volt szerencsénk eltölteni a panzióban, amiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
A kiszolgálás, a mennyei ételek, a sütemények ízlelő bimbókra gyakorolt frenetikus hatása, a házigazdák odaadó figyelme, mindez egy helyen A MONARCHIA fogadó és vendégházban érhető csak el!!!

Ez nem reklám, hanem valóban, ezt még egy vendéglátó hely sem tudta együtt nyújtani!

Gratulálok Sándor és Judit Köszönöm hogy igazi gondtalan pihenést kaphattunk nálatok!

Csak annyit tudok mondani,: JÖVÜNK még!!!!

Köszönöm : B.Gábor és Márti

Re: 1134 Budapest

(Monarchia Keszthely, 2014.04.22 14:54)

Köszönjük a kedves sorokat, a VISZONTLÁTÁSRA!

2500 Esztergom Bánomi út 25.

(Pánisz Eszter, Salk Tamás, 2013.01.10 16:16)

Kedves Judit és Sándor!
Sikeresen haza érkeztünk és már most nagyon hiányoznak!!!
Nem lehet elégszer dicsérni valakit / Valakiket/ , akik ebbe a mai rohanó világba ,ilyen figyelemmel tudnak lenni az emberek felé mint , ahogy ezt önök is tették.
Egyszerre éreztük magunkat vendégnek és családtagnak!!! Az ételek fantasztikusak..És ez úton üzenném a palacsintás úrnak, hogy az adagok is maximálisan elegendőek..sőt!!! Kívánunk jó egészséget, kitartást a munkájukhoz. Köszönjük a sok finomságot a vendégszeretetüket és biztosíthatjuk önöket, hogy nem csak Porecba találkozunk majd ,hanem a Monarchiában is!!! Üdvözlettel: Eszter és Tamás

Re: 2500 Esztergom Bánomi út 25.

(Fekete Sándor (Monarchia Vendégház), 2013.01.10 16:31)

Kedves Eszter és Tamás!
Köszönjük és a VISZONTLÁTÁSRA!

2500 Esztergom Bánomi út 25.

(Salk Tamás és Pánisz Eszter, 2012.12.01 05:33)

Mi úgy alkotunk véleményt, hogy még nem is jártunk a Monarchiába :). Először egy wellness szállodába szerettünk volna szállást foglalni de azután és itt jön ami igazán fontos...rátaláltunk a Monarchia vendégházra!!! Az összes létező hozzászólás elolvasása után döntöttünk úgy, hogy januárban önökhöz látogatunk. Olyan melegség fogott el az olvasottak után, hogy ezt a helyet nem lehet kihagyni!!! Imádunk várost nézni, imádjuk a jó ételeket, a családias hangulatot, a kedves embereket...és itt úgy érzem ,megtaláltunk mindent!!! Nagyon várjuk már a januárt és biztosak vagyunk benne, hogy csodálatos pár napban lesz részünk. Köszönjük a tulajdonosoknak és a sok embernek aki ilyen felemelő dolgokat írt, hogy ezzel nekünk is segítettek a választásban. Maradunk tisztelettel és januárban találkozunk!!! Üdvözlettel Tamás és Eszter

Re: 2500 Esztergom Bánomi út 25.

(Fekete Sándor (Monarchia Vendégház), 2012.12.01 08:37)

Tisztelt leendő Vendégeink! Igazán köszönjük a megható de főképpen meglepő, kedves soraikat. Reméljük, hogy ittlétükkel sem változik véleményük, a látatlanul belénk vetett bizalmat pedig szerény lehetőségeink mellet igyekszünk utólag is kiérdemelni. Várjuk Önöket sok szerettel: Judit és Sándor

2870 Kisbér Perczel Mór u 78

(Fekete Lajos, 2012.06.18 10:00)

Kedves Judit és Sándor!

Szerencsésnek tartjuk magunkat, hogy rátaláltunk az Önök éttermére.
Az a szeretet a figyelmesség, ami a vendég felé irányul,
az ételek mennyisége és főképp a minősége,
ami csak a legfőbb hozzávaló hozzáadásával érhető el,
ami ezer étteremből csak egyben található meg,
azt itt megtaláltuk és éreztük minden egyes felszolgálásban és ételben,
ami nem más, mint az Önök SZÍVE-LELKE !!!
Példa értékű a vendéglátás ily szinten való művelése!
Köszönjük, hogy gazdagabbak lehettünk ezzel az élménnyel!
Üdvözlettel.: Fekete Lajos és családja

8243Balatonakali Pántlika pta 6

(Keszthelyi Gáborné Márti és GABÓ, 2012.06.04 20:00)

Mindenkinek csak ajánlani tudom.Nagyon nagyon jól éreztük magunkat.A Vendégeket igaz szeretettel fogadják,és ez a szeretet nem múlik el a nyaralás végére sem.Ilyen kedves aranyos szeretnivaló EMBEREKKEL nagyon ritkán lehet találkozni,meg kell becsülni ŐKET!Igazi ÚRIEMBEREK,ahogy az Unokám fogalmazott és a gyerekek mindig igazat mondanak.A nagyon finom ételek már csak ráadás volt.Nagyon szépen köszönjük.Márti Gabó

2030 Érd Kárpáti utca 11.

(Félix Károlyné, 2012.03.21 08:32)

Kedves Vendéglátók!
Csak gratulálni tudok a vállalkozásukhoz!
Az ott töltött pihenésünk tökéletesen sikerült, ami elsősorban az Önök érdeme!
A szállás, a kiszolgálás és nem utolsó sorban az ételek kifogástalan volt.
Köszönjük, hogy ott lehettünk és élvezhettük azt a családias hangulatot, ami szerintem sikerük egyik titka.
Kedves pihennivágyó, aki ezeket a sorokat olvasod, ne hagyd ki a lehetőséget, melyben megtapasztalhatod az igazi vendéglátást, ahol családtag és császár is lehetsz egy személyben!
Üdvözlettel: Károly és Margit

Vecsés

(Nagy János és Ági, 2011.07.24 18:29)

Kedves Judit és Sándor!

Köszönet az ott töltött négy napért! Nagyon jól éreztük magunkat a nem túl barátságos idő ellenére, a vendéglátás még mindig felejthetetlen élmény számunkra! Jó érzéssel töltött el, hogy 2 év elteltével is úgy emlékeztek ránk, mint aki tegnap járt ott! Köszönjük ezt a családias, kedves fogadtatást és ottlétet, na meg a sok-sok finom, és rendkívül kiadós ételeket! A buktáért külön!!
Üdvözlettel: Jani és Ági

Budapest

(Sz. Erika, 2011.07.08 13:26)

Április elején néhány napot Keszthelyen töltöttünk, a Monarchiában szálltunk meg. Kedves, korrekt vendéglátók a tulajdonosok, óriási türelemmel fordultak a kétéves gyermekünk felé, valóban lesték minden kívánságunkat. Tökéletesen elégedettek voltunk a vendéglátással, az ételek kitűnőek. Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe a Monarchiát, aki Keszthelyen szeretne pihenni. Abszolút igaz a vendégház szlogenje: Ahol a vendég a császár.

1106. Budapest Gépmadár u. 3.

(Karakas Sándor és Veronika, 2010.08.25 18:44)

Kedves Judit és Sándor!

A halászlé, és a Kedvesem által fogyasztott tárkonyos szarvasleves király volt! A steak átsütve, és a vargányás őzragu b.krokettel felejthetetlen marad számunkra. És a harcsapörkölt.... isteni.....
További sok sikert az üzleti életben, a baráti körömben terjeszteni fogom az Önök remek vendéglátós vállalkozását!

Üdv: Sándor (magam is szakács vagyok) és Veronika.

Egy pozitív vélemény a sok közül...

(Reni és Patrik, 2010.08.18 12:39)

A Monarchia Vendégház nem csupán egy panzió, ami kiváló szolgáltatást nyújt, hanem egy otthon az otthontól távol, ahol a vendég valódi vendégszeretettel és igazi vendéglátással találja magát szembe. A kiszolgálásban, az ételekben még ha keresnénk sem találnánk hibát.

Kedves Judit és Sándor!

Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy a Keszthelyen töltött vakációnk alatt mindent megtettek azért, hogy ezt a néhány napot kényelemben, nyugalomban tölthessük el. Csodálatos élményekkel jöttünk el Önöktől és ha legközelebb Keszthelyen járunk, biztosak vagyunk abban, hogy ismét Önöket fogjuk választani.

Köszönettel:
Reni és Patrik

Kedves Judit és Sándor!

(Ruskovics család, 2010.08.11 14:23)

6 napot töltöttünk Önöknél, bár az idő nem igazán kedvezett nekünk, de mégis tartalmas pihenéssel töltöttük el az időt! Nagyon jól éreztük magunkat, az apartman szép és tágas volt,az elfogyasztott ételek és italok minősége príma volt, az étel adagok pedig igazán bőségesek voltak.
A vendéglátóink szívélyesek, családias hangulatú légkör uralkodott minden egyes nap!
Köszönjük ezt a felejthetetlen 6 napot, amit Önöknél töltöttünk!Biztosan visszatérünk még!
Üdv: Attila, Timi és Szandi

Kazincbarcika

(Viki & Gergő, 2010.08.08 18:28)

Kedves Judit és Sándor,

Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A kiszolgálás és az ételek is tökéletesek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Üdvözlettel: Viki & Gergő

Ólmod

(Mercs László, 2010.07.28 21:34)

Három felejthetetlen napot töltöttünk az önök vendégházában.Mind a kiszolgálás,mind a kényelem tökéletes volt.Az ételek nem különben.Igazi családias hangulatban töltöttük el ezt a pár kellemes napot.
További sok sikert kívánunk önöknek az üzleti, és a magán életben,egyaránt.
üdvözlettel:Ibolya és László

Berettyóújfalu

(Jakus család. ( Angi és Sándor), 2010.07.19 22:51)

Az önöknél eltöltött 5 nap feledhetetlen volt számunkra. Hihetetlen az a családias, baráti légkör, amit kaptunk. Az ételek kifogástalanok voltak. A citromleves külön unikum volt. Ma érkeztünk haza, de nem tudunk úgy nyugovóra térni, hogy ne fejezzük ki őszinte köszönetünket, a páratlan ellátásért. Egyébként a véleményünket az előző hozzászólások tökéletesen fedik. Egy kivételével. További jó egészséget kívánunk mindkettőjüknek. Angi és Sándor.